Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X

Det visste du inte om mig


Fotograf: Sara Södergård

Jag är en norrländska med rötter från den samiska kulturen.

En stor del av min uppväxt har jag tillbringat i skogen framför elden samtidigt som jag på nära håll fått bevittna kalvmärkningen.

Jag har alltid varit målmedveten och drivkraftig och redan som 10-åring gav jag ut ett nyhetsbrev i byn där jag växte upp. Jag kopierade några exemplar av varje nummer till prenumeranterna och tog sedan betalt. Intäkterna bokförde jag i min kassabok och pengarna förvarade jag i en gammal syltburk.

Under 90-talet drev mina föräldrar ett sommarcafé och vandrarhem i Norrbotten och jag tog varje chans jag fick till att hjälpa till med att ta emot gäster, hjälpa till i caféet och visa dem runt.

Min serviceanda kombinerat med min driftighet har kommit att prägla mina yrkesval i livet. Likaså har uppväxten på landet gjort att jag fortsättningsvis uppskattar naturen och där tillbringar jag gärna tid så fort jag får tillfälle tillsammans med min hund Skaj.

Sagt om Linda

”Linda sprider glädje och entusiasm omkring sig. En bra lagkamrat som bidrar till goda resultat!”
Ingegärd Pettersson, Kollega från QnetZ nätverk Östersund

”Kompetens, effektivitet och driftighet i social förpackning”
Johanna Suders, kollega på Diös Fastigheter AB

”Ansvarsfull och målmedveten som levererar i tid och enligt uppsatta mål. Kreativ, social och snabblärd medarbetare som är en värdefull tillgång oavsett bransch.”
Maria Paringer-Stålhult, Kungsleden AB (tidigare Västerbottens Fastighets AB), Umeå

"Linda är noggrann, kreativ och har full fart som normalhastighet. Duktig inom kommunikation och marknadsföring. Har mina varma rekommendationer som projektledare och eventansvarig."
Nils Nyström, VD på SAP Energy AB